Steniska-Banner-4

Как започна всичко?

Вдъхнови ни цял един випуск абитуриенти от Пирот, който през 2013 г. отиде на бала с тениска и дари спестените средства на деца в неравностойно положение. На следващата година ние решихме да развием и разширим тази инициатива, така че повече хора да могат да се включат и заедно да помогнем още повече.

Вярваме, че достъпът до образование е изключително важен за всички млади хора, затова и набраните средства от #steniskanabala дават равен шанс на абитуриенти, загубили един или двамата си родители, да продължават образованието си във висше учебно заведение.

Как да подкрепим каузата?

Всъщност е съвсем лесно. Дари избрана от теб сума чрез онлайн плащане или с банков превод към посочената набирателна сметка. Ако дариш 30 лв. или повече, Moto-Pfohe с радост ще ти предостави символа на кампанията – тениска, с която да отидеш на бала, изпращането си или където си решиш. Можеш да вземеш тениска, разбира се, и без си абитуриент.

#STENISKANABALA ДОСЕГА?

дарители
0
населени места
0
лева събрани
0
стипендии
0
Официален логистичен партньор

Дари избрана от теб сума чрез онлайн плащане или с банков превод по посочената набирателна сметка и помогни да предоставим стипендии за ВУЗ на абитуриенти без родители.

IBAN: BG30 UNCR 7000 1522 1567 04, BIC:UNCRBGSF
при УниКредит Булбанк АД

02 / 984 22 58
STENISKANABALA@MOTOPFOHE.BG

© 2014 – 2023 #STENISKANABALA. All rights reserved. Made in BG

Start typing and press Enter to search

Избрани тенески

Нямате артикули в количката.